Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická nehoda na D1. Superb narazil zezadu do Mercedesu

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha - Tragická dopravní nehoda zablokovala nad ránem dálnici D1 před Prahou. Po třetí hodině ranní narazil vůz Škoda Superb do mercedesu. Spolujezdec ze superbu nehodu nepřežil. Dálnice musela být uzavřena až do půl osmé.

"Došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, přičemž vozidlo Škoda Superb ze zatím nezjištěných příčin narazilo zezadu do vozidla značky Mercedes-Benz. K nehodě došlo na 10,5 km ve směru na Prahu," popsal pro TV Nova  v půl jedenácté nehodu mluvčí středočeských policistů Jakub Vinčálek.

Při nehodě zemřel spolujezdec ze superbu, o počtu a zdravotním stavu dalších účastníků dopravní nehody, neměl Vinčálek informace.

Policisté museli dálnici uzavřít. Provoz byl obnoven až po půl osmé. Vozidla jedoucí směrem na Prahu ale mohla místo nehody objet odbočovacím pruhem a přes čerpací stanici.

Témata:  dopravní nehody

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 13:23

Ukrajina může podle CIA prohrát válku s Ruskem ještě letos

Ukrajina může do konce letošního roku přehrát válku s Ruskem, pokud jí Spojené státy neposkytnou další vojenskou pomoc, varoval ve čtvrtek šéf americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) Bill Burns. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy