reklama

K nehodě došlo na Kladensku mezi obcemi Velká Dobrá a Doksy. Podle všeho dostal mladý řidič červeného opelu v zatáčce smyk a vyletěl do protisměru. Tam v tu chvíli jela bíla fabia, která už se střetu nemohla vyhnout.

Prudký náraz do dveří spolujezdce odhodil opel do svodidel, mladý řidič utrpěl velmi vážná zranění a na místě zemřel. Řidič bílého auta vyvázl z nehody bez vážnějších zranění.

Policie kvůli vyšetřování silnici na dvě hodiny uzavřela, nyní už je v obou směrech průjezdná. Co bylo příčinou nehody a zda nebyli řidiči pod vlivem alkoholu ukáže až policejní vyšetřování.

Bohužel se nejedná o jedinou tragickou nehodu z dnešní noci, po 3. hodině ráno vyjížděli olomoučtí záchranáři k čelnímu střetu dodávky a osobním autem mezi obcemi Zábřeh a Mohelnice.

"Na místě ve zdeformované kabině osobního vozu nalezen mladý muž s mnohočetnými devastujícími poraněními nejevící známek života," uvedl mluvčí olomouckých záchranářů Petr Hubáček. Řidič kamionu se při nehodě nezranil, jevil však podle Hubáčka posttraumatické stresové reakce.