Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jaromír Nohavica to rozjel: Arabovi vydlabu oči a zabiju ho, zpívá ve své písni

Jaromír Nohavica
Jaromír Nohavica
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák a hudebník Jaromír Nohavica se nebojí svými písněmi dotknout i sebeožehavějšího tématu. Dokázal to během vystoupení v letním amfiteátru v Hukvaldské oboře.

Fanoušci ostravského svérázného hudebníka a zpěváka Jaromíra Nohavici měli možnost navštívit jeho koncert v letním amfiteátru v Hukvaldské oboře. Ti, kteří tak učinili, se kromě jeho klasických písní dočkali i jedné týkající se aktuální situace v Evropě.

Migrace a islám jsou témata, která hýbou nejen českou společností. Právě těm se nevyhnul ani Nohavica, který během svého vystoupení zazpíval píseň o tom, jak mu Arab "šahá na bábu".

"Arab mi šaha na babu, já mu snad oči vydlabu, zabiju toho barabu, Alibabu, ze Sýrie," zpívá Nohavica v první sloce a přidává: "Arab mi šaha na babu, já mu snad oči vydlabu, zabiju toho barabu, Alibabu, pokud mne nezabije." 

Jak ukazuje video, písní Nohavica diváky rozesmál a sklidil za ni velký potlesk.

 

Témata:  Jaromír Nohavica muslimové

Aktuálně se děje

20. května 2024 19:25

Fiala: Návrh na zatykač na Netanjahua je děsivý a absolutně nepřijatelný

Návrh hlavního prokurátora Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karima Khana vydat zatykač na izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a ministra obrany Joava Galanta společně s vůdci Hamásu je podle premiéra Petra Fialy děsivý a absolutně nepřijatelný.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy