Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie pátrá po třiapadesátiletém recidivistovi, je podezřelý ze znásilnění

Policie ČR, ilustrační fotografie
Policie ČR, ilustrační fotografie
Foto: Evgeny Petrov / INCORP images

Čeladná - Policisté vyhlásili celostátní pátrání po třiapadesátiletém Jaroslavu Krenauerovi z Čeladné na Moravě. Ten je podezřelý ze spáchání zvlášť závažného násilného činu.

Jaroslava Krenauera policisté marně hledají od minulého pátku. Nepodařilo se jim ho zastihnout ani v místě jeho trvalého bydliště.

Podle informací televize Nova se měl údajně dopustit znásilnění - alespoň s tím přišla na policejní služebnu žena z Holešova. Jeho verzi, právě kvůli záhadnému zmizení, se ale kriminalistům nepodařilo zjistit.

"Tento muž byl v minulosti už soudně trestán a to jak za majetkovou, tak násilnou a mravnostní trestnou činnost. Hledaný muž je vysoký asi 180 centimetrů, má delší vlasy po ramena, prošedivělý plnovous a na levém předloktí má tetování," popsal recidivistu policejní mluvčí Petr Jaroš.

Právě tetování na levé ruce, které je k vidění v reportáži pod titulkem článku, by mohlo být hlavním poznávacím znamením. Protože se Krenauera nepodařilo kontaktovat v Čeladné, kde žije, je velmi pravděpodobné, že se pohybuje po celé České republice.

Podle policistů sice Krenauer nejspíš není ozbrojený, i tak je ale nebezpečný. Svědci by ho tak neměli chytat sami, ale zavolat na linku 158 nebo se zastavit na nejbližší služebně.

Témata:  krimi znásilnění

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 11:32

Biden chce debatovat se svým republikánským oponentem Donaldem Trumpem

Joe Biden v pátek vyjádřil ochotu debatovat se svým pravděpodobným republikánským oponentem Donaldem Trumpem později na podzim. Toto prohlášení bylo dosud nejvyhraněnější Bidenovo stanovisko k této záležitosti. Informace převzala agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy