Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zbil zpěváka Hrůzu, teď ho pustili z vězení. Mladíkovi zkrátili trest

Michal Hrůza
Michal Hrůza
Foto: michalhruza.cz **www.michalhruza.cz**

Ostrava - Dvacetiletý Patrik Kaifáš, který předloni brutálně zbil zpěváka Michala Hrůzu, je na svobodě. Před několika dny ho propustili z ostravské věznice Heřmanice, odpykal si jen třetinu trestu.

Okresní soud v Ostravě rozhodl o podmínečném propuštění Patrika Kaifáše, který před dvěma lety zmlátil zpěváka Michala Hrůzu. Informoval o tom Deník. Podle původního rozsudku si měl Kaifáš ve vězení odpykat tři roky, za mřížemi strávil třetinu trestu.

Dvacetiletý Kaifáš teď dostal čtyřletou lhůtu, během níž se nesmí dopustit přestupku ani trestného činu. Pokud by podmínku porušil, vrátí se na zbytek trestu do vězení. Na svobodu ho podle novin pustili před několika dny, navrhlo to vedení heřmanické věznice.

Kaifáš se dostal do potyčky se zpěvákem 17. července 2014 v ostravské Stodolní ulici. Hrůza se snažil uklidnit spor mezi ním a bratrancem, hrozil, že zavolá policejní hlídku. To se mu muži nejdříve snažili rozmluvit, zpěvák ale trval na svém.

Jako první pak zaútočil Nikos Agoratsios, který dal Hrůzovi facku, za což dostal podmínku. Kaifáš pak udeřil zpěváka pěstí do obličeje, až se skácel na chodník. Při pádu se těžce zranil, několik dnů ležel v nemocnici v bezvědomí a částečně ztratil paměť. Kaifáše poslal soud do vězení v březnu 2015.

Témata:  Michal Hrůza

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 9:18

Pro Rusko by bylo obtížnější pokračovat v invazi na Ukrajinu bez Číny, tvrdí Blinken

Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena by pro Rusko bylo obtížnější pokračovat v invazi na Ukrajinu bez podpory Číny. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy