Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie pátrá po muži (35), který se ztratil před třemi měsíci

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ústí nad Orlicí - Záhadné zmizení vyšetřuje orlicko-ústecká policie. Pavel Vaisar (38) se patrně kvůli manželské krizi nevrátil domů. Odešel už 11. května a nehlásí se ani rodičům ani kamarádům. Od jeho zmizení o něm nikdo neslyšel.

Jeho mobilní telefon policie jednou zaregistrovala v Rakousku. Otázkou je, jestli ho měl ještě on nebo někdo jiný. Před měsícem někdo z Brna poslal na jeho adresu doklady a klíčky od auta.

Rodina se bojí o jeho život a doufá, že ho někdo mohl vidět. Jeho matka si myslí, že na rozdíl od fotografií může být v současné době oholený.

Pohřešovaný Pavel Vaisar je vysoký přibližně 178 centimetrů, je obézní postavy. Má rovné hnědé vlasy a v době zmizení měl hnědočernou hladkou bradku. Kromě češtiny ovládá také němčinu, je proto možné, že se zdržuje v zahraničí.

Jakékoliv informace o pohřešovaném přijme policie na bezplatné telefonní lince 158 nebo na jakékoli policejní služebně.

Témata:  krimi pohřešované osoby

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy