Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vážná nehoda: Řidič zůstal zaklíněný v autě, 5 zraněných

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Uherské Hradiště - Ani sobota se neobešla bez nehod. Při vážné nehodě na Uherskohradišťsku se odpoledne zranilo pět lidí, z toho dvě děti. Hasiči museli z jednoho vozu vyprošťovat zaklíněného řidiče, kterého poté ošetřili zdravotníci.

K vážné dopravní nehodě vyjížděli hasiči těsně před půl čtvrtou, po čelním střetu, při kterém se zranilo pět lidí, zůstal jeden z řidičů zaklíněný ve svém autě. Kvůli většímu počtu zraněných vyrazili k bouračce také tři sanitky.

První byla na místě dopravní policie, sanitky a hasičské vozy přijely téměř současně. Zdravotníci se ihned pustili do ošetřování zraněné rodiny s dvěma dětmi, která jela ve Fabii.

Hasiči se ve stejnou chvíli dali do vyprošťování zraněného řidiče, který zůstal zaklíněný za volantem auta Škoda Felicia.

"Hasiči pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a páteřní desky vysvobodili řidiče z vozu Škoda Felicia a předali ho k dalšímu ošetření zdravotníkům. Současně s těmito pracemi provedli protipožární opatření a odpojení akumulátorů vozidel. Uniklé provozní kapaliny zasypali sorbenty," uvedl k případu tiskový mluvčí hasičů Zlínského kraje Roman Žemlička.

Témata:  dopravní nehody nehody aut

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy