Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž zastřelil před očima dětí partnerku i sebe

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Nové Hrady - Rodinná tragédie v Údolí u Nových Hradů skončila vraždou a sebevraždou. Muž neunesl, že ho chce jeho manželka opustit a měl ji zastřelit před zraky jejich dvou dětí. Pak obrátil zbraň sám proti sobě.

Tragická událost se podle informací televize Nova stala v noci na neděli. Manželka měla svému partnerovi oznámit, že ho opouští, on ji zastřelil a následně spáchal sebevraždu. Podle výpovědi místních lidí měly celou strašlivou událost sledovat jejich děti (5 a 9 let).

Pár měl dlouhodobé problémy, muž měl ženu už v minulosti opakovaně napadat. Tentokrát už to žena nevydržela a oznámila mu, že ho opouští. A bohužel ji to stálo život. Místní lidé reportérce řekli, že muž měl vraždit legálně drženou zbraní a dokonce jich prý měl doma více.

"Prověřování všech skutečností uvedené události je v samém počátku. Proto v tuto chvíli, a rovněž s ohledem na pozůstalé, nebudeme ve věci poskytovat žádné další bližší informace," uvedl k případu mluvčí policie Miroslav Doubek

Témata:  vražda krimi (jednorázové)

Aktuálně se děje

5. května 2024 9:47

Zradikalizovaný mladík pobodal muže v Perthu, australská policie ho zastřelila

Podle policie a premiéra Západní Austrálie byl šestnáctiletý radikalizovaný chlapec zastřelen policií poté, co v neděli na veřejnosti zaútočil nožem na jednu osobu. Tuto událost informovaly agentury AFP a Reuters.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy