Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Narazili na motorce do sloupu. Řidič ale od nehody ujel a těžce zraněného nechal na pospas

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Lukáš Urban, EuroZprávy.cz

Řitka - Poničená ohrada, dvě poházené helmy a asi 20letý mladík ležící v bezvědomí u silnice čekali na přivolané záchranáře v neděli večer u Řitky na Praze-západ. Motorka a druhý jezdec nikde, pro těžce zraněného museli přivolat vrtulník.

Podivná nehoda se stala na silnici mezi Řitkou a Čisovicemi po 20. hodině.

Podle stop motocyklista se spolujezdcem sjeli na rovné silnici na krajnici, narazili do sloupku vrat a poničili kus ohrady. Rána to musela být pořádná, kovový sloup zalitý betonem se ohnul.

Přivolaní záchranáři našli na místě pouze bezvládně ležícího mladíka a dvě přilby. Jedna ležela u silnice, druhá v ohradě. Zranění motocyklisty byla tak vážná, že museli přivolat vrtulník, který ho transportoval do pražské nemocnice.

Motorka a druhý jezdec nikde. Buď se mu při havárii rozbil mobilní telefon či ho neměl u sebe a odjel přivolat pomoc. Nebo od zraněného ujel. Každopádně v tu dobu sanitka odvážena potlučeného mladého muže z nedaleké vesnice. Ten se však údajně nechtěl k této nehodě znát.

Jak se vše událo, vyšetřují policisté.

Témata:  nehody motorkářů záchranáři

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 15:50

Meteorologové kvůli vegetaci varují před nočním mrazem

Meteorologové dnes vydali výstrahu před mrazem ve vegetačním období, který místy udeří v noci ze středy na čtvrtek. Teploty klesnou až tři stupně pod nulu, upozornil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy