Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladík vyhrožoval vystřílením školy, policie ho zatkla

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Teplice - Výhružnou zprávu o tom, že chce vystřílet školu, poslal své spolužačce student střední školy v Teplicích. Následoval rychlý policejní zásah.

Studenti televizi Prima potvrdili, že policisté mladíka v hotelové škole hledali, nakonec skončil v policejní cele. Kriminalisté ho měli dopadnout jen krátce poté, co obdrželi informaci o tom, že mladík odeslal zprávu, ve které informuje, že se chystá postřílet lidi ve škole.

„Zadrželi jsme podezřelého devatenáctiletého mladíka, který není držitelem zbrojního průkazu a nevlastní žádné střelné zbraně," řekl televizi Prima mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Ředitel školy televizi Prima řekl, že si myslí, že mladík nechtěl nikomu ublížit a jen si neuvědomil, jaký dopad budou mít jeho slova, byť byla jen napsaná ve zprávě na sociální síti.

Podle vedení školy se jednalo jen o nemístný ne příliš promyšlený žert. A této verzi prý zatím nasvědčuje i policejní vyšetřování. Mladík už teď ale za pár slov, které napsal, pyká.

Nejen že skončil v policejní cele, ale navíc se vyšetřovatelé rozhodují o tom, jestli ho policisté obviní z trestného činu.

Témata:  krimi

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 14:22

Španělský premiér Pedro Sánchez zvažuje rezignaci

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu uvedl, že zvažuje možné odstoupení v reakci na oznámení soudu, který zahájil vyšetřování premiérové ​​manželky na základě podezření z korupce. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy