Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dívka (15) utekla s hledaným násilníkem, zmlátil muže na ulici

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Policisté pátrají po patnáctileté Adéle, která v neděli odešla z domova a dodnes o sobě nedala vědět. Může jí hrozit nebezpečí, podle kriminalistů totiž utekla s celostátně hledaným násilníkem.

V Hořovicích na Berounsku nejdříve v neděli 21letý mladík zaútočil na muže na ulici. "Poškozený byl ve stavu ohrožujícím život převezen do nemocnice v Praze, kde byl umístěn na jednotku intenzivní péče," uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Právě s Patrikem K., kterého kriminalisté z brutálního napadení podezírají a vyhlásili po něm celostátní pátrání, měla utéct 15letá Adélka. Dívka odešla z domova v neděli, kdy mladík na muže v Hořovicích zaútočil.

"Pohřešovaná dívka, by se měla pohybovat ve společnosti právě tohoto hledaného muže," potvrdila Pučelíková. Dvojice se může skrývat v Praze, Kladně nebo Rokycanech, na které má hledaný muž vazby.

Pohřešování nahlásila Adélina matka v pondělí, když se dívka celou noc nevrátila domů. Dodnes o sobě nedala vědět. Adélka měří 163 až 170 cm, má hubenou postavu, hnědé, rovné vlasy a zelené oči. Hledaný muž měří 166 až 175 cm, vlasy má hnědočerné a oči hnědé. Na tváři nosí strniště.

"Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po těchto dvou osobách a přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich vypátrání," dodala mluvčí s tím, že je lidé mají hlásit na linku 158 nebo jakékoliv policejní služebně.

Témata:  krimi pohřešované osoby

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy