Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zeman nazval Kalouska špatným šaškem

Miloš Zeman, prezident ČR
Miloš Zeman, prezident ČR
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Prezident Miloš Zeman dnes diskutuje s občany ve Vrchlabí. Po dotazu jednoho ze spoluobčanů se ostře pustil do šéfa TOP 09 Miroslava Kalouska.

"Pokud jde o pana Kalouska, až se budu chtít podívat na dobrého šaška, půjdu do cirkusu," cituje hradní mluvčí Jiří Ovčáček Zemanova slova, která řekl na dotaz občana ve Vrchlabí.

Podle Ovčáčka přišlo na debatu s prezidentem na tisíc lidí. Ještě více, zhruba 1200, dorazilo na další diskuzi, tentokrát v Kostelci nad Orlicí.

Zde Zeman podotkl, že "800 milionů korun, které chce vláda poskytnout Turecku kvůli migraci, jsou peníze vyhozené do kanálu."

Ovčáček na svém profilu na facebooku také před několika hodinami citoval Kalouskova slova: "Politika se dnes stává vyhrocenou a populistickou, a my jsme se proto rozhodli kampaní apelovat na zdravý český rozum," řekl Právu Kalousek.

Témata:  Miloš Zeman Miroslav Kalousek Jiří Ovčáček

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 13:23

Ukrajina může podle CIA prohrát válku s Ruskem ještě letos

Ukrajina může do konce letošního roku přehrát válku s Ruskem, pokud jí Spojené státy neposkytnou další vojenskou pomoc, varoval ve čtvrtek šéf americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) Bill Burns. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy