Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Útočníci v Trutnově napadli nožem čtyři lidi, policie žádá o pomoc

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Trutnov - Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po útočnících, kteří od pátku do neděle napadli na různých místech v Trutnově čtyři lidi.

První útok se stal v pátek večer u cvičiště kynologického spolku na cyklostezce u řeky Úpy, kde neznámý muž - cyklista zaútočil na mladou ženu, které způsobil bodné poranění a z místa ujel.

V sobotu ráno neznámý pachatel v Křižíkově ulici napadl po slovní a fyzické potyčce muže, kterému způsobil řezné poranění. O několik minut později v Horské ulici napadl útočník pěstí po slovním sporu mladíka. Napadený podle policie vypověděl, že útočníkem byl muž snědé pleti v bílém triku, kterého doprovázela žena rovněž snědé pleti.

Poslední případ se stal krátce po půlnoci na neděli 18. září, kdy u železniční zastávky neznámý pachatel napadl nožem muže (43), kterému způsobil řeznou ránu a několik povrchových zranění.

Policisté upozorňuje obyvatele, kteří se budou v nočních hodinách pohybovat v Trutnově, aby byli opatrní. V případě podezřelého chování neznámých lidí se mají obrátit na linku 158. Policie uvedla, že podobné útoky nebyly v minulých týdnech ani měsících v Trutnově zaznamenány.

Témata:  krimi napadení

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy