Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nehoda na D1: Při bouračce zemřela žena, dálnice stojí

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Praha - Smrtelná nehoda se dnes odehrála na 14. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Zemřela při ní mladá žena, srazilo se tam osobní a nákladní auto.

Podle mluvčí středočeské záchranné služby Petry Effenbergerové je na místě i další zraněný. Dálnice je ve směru na Prahu uzavřena, policie odklání dopravu na exitu 21 na Mirošovice.

Směr na Prahu je uzavřen, protože na místě přistává vrtulník záchranné služby, řekl ČTK po druhé hodině mluvčí středočeské policie Jakub Vinšálek. Podle Effenbergerové byl později vrtulník odvolán.

"Mladá žena utrpěla zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval smrt. Letecká záchranná služba byla odvolána," uvedla Effenbergerová. Při nehodě byl lehce zraněn i muž, kterého záchranáři ošetřili a transportovali na chirurgii do krčské nemocnice.

Témata:  nehody aut dopravní nehody

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy