Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Havlíčkově Brodě našli v řece mrtvolu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Havlíčkův Brod - Ve středu v podvečer našli kolemjdoucí v řece Šlapance v Havlíčkově Brodě tělo muže. Záchranáři mu už nemohli pomoci. Záhadné úmrtí teď vyšetřují policisté.

"Krátce před devatenáctou hodinou přijali policisté integrovaného operačního střediska na tísňové lince oznámení o muži, který byl bez známek života nalezen v řece Šlapance, v blízkosti místní komunikace U Traplů v Havlíčkově Brodě," informoval policejní mluvčí David Linhart.

Lékař, který na místo dorazil, mohl už jen konstatovat smrt. Policisté místo nálezu ohledali a zadokumentovali. Podle Linharta dokonce již zjistili totožnost zemřelého muže. Příčinu úmrtí by měla odhalit nařízená pitva.

Policie je ovšem ohledně okolností nálezu nebo totožnosti zemřelého muže nadále tajemná. S ohledem na probíhající vyšetřování odmítli policisté prozradit třeba věk zemřelého nebo zda na místě činu byly nějaké stopy, které by naznačovaly, že muž zemřel násilnou smrtí.

Témata:  krimi úmrtí

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy