Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Z věznice na Trutnovsku uprchl trestanec

Věznice
Věznice
Foto: Pixabay

Praha - Trutnovská policie od dnešního rána intenzivně pátrá po muži, kterému se podařilo uprchnout z věznice Odolov v Malých Svatoňovicích. Muž podle policistů už letos jednou utekl - z firmy v Úpici, kde pracoval.

Policie hledá vězně (45), který utekl z věznice Odolov. Jak se mu to podařilo, zatím není jasné. Hledaný muž ale jednou už do zaječích vzal - a to v červenci. Uprchl z jedné firmy, kde pracoval jako odsouzený. Muž podle všeho není nebezpečný.

Hnyk Chromec je 178 centimetrů vysoký, má střední postavu, šedomodré oči, tmavé vlasy ostříhané na ježka a zuby ve špatném stavu. "Na sobě měl oblečený vězeňský pracovní oděv šedo-modré barvy. Není vyloučeno, že se během útěku mohl někde nepřevléknout," upozornila policejní mluvčí Šárka Pižlová.

"V případě, že jste odsouzeného muže zahlédli nebo máte informace o jeho současném pohybu či pobytu, kontaktujte trutnovskou policii nebo přímo bezplatnou linku 158. Děkujeme!" dodává Pižlová.

Témata:  krimi uprchlí vězni věznice

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 14:49

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy