Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Útočníci zmlátili muže kladivem, policie po nich pátrá

Násilí
Násilí
Foto: Pixabay

Praha - Nepochopitelný brutální čin vyšetřují pražští policisté. Neznámí útočníci ztloukli kladivem muže, kterého si podle všeho náhodně vyhlédli.

Útok se stal v Kvasinské ulici v pražských Kolodějích. Bezpečnostní kamery ho sice nezachytily, natočily ale auto, kterým tam dva útočníci přijeli. Zastavili u muže, který na ulici čekal na kamaráda, přiběhli k němu a zezadu ho udeřili kladivem do hlavy.

Napadený se svalil na zem, kde se dočkal dalších ran kladivem a kopanců. Celý útok prý trval asi minutu a neznámí přitom křičeli, že muže zabijí. Pak utekli zpátky k autu, kde na ně čekal řidič a odjeli.

Vážně zraněný zůstal ležet na ulici a první pomoc mu poskytli lidé, kteří šli kolem. Pak se ho ujali záchranáři a skončil v nemocnici, kde se léčil několik týdnů. Teď už je z nejhoršího venku, útočníky ale policie stále nedopadla. Proto se obrací na kohokoliv, kdo by poznal auto, kterým muži přijeli a odjeli.

Jde o Škodu Octavia světlé barvy, která měla promáčklé oba přední blatníky. Útočníkům hrozí v případě dopadení a odsouzení až tříleté vězení.

Témata:  krimi napadení násilí

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy