Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Před totální válkou nás spasí jedině Trump, burcuje manžel Heleny Vondráčkové

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Foto: Korzo

Praha - Manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal tvrdí, že jedinou záchranou před zničující válkou je kandidát na amerického prezidenta Donald Trump. Jedině tak podle něj nevznikne válka, kterou si přeje NATO i Češi.

Michal na svém profilu na sociální síti uvedl, že se ztotožňuje s názorem svých nejlepších přátel v USA v názoru, že posledním bodem záchrany před totální válkou je volba Donalda Trumpa. "Jakákoliv ostatní volba je přímá cesta k ničivé světové válce. A to mnoho z nás nechce i když jsou jedinci ve velení NATO, a jsou to Češi, kteří si z nenávisti k Rusku nic jiného nepřejí. Bez ohledu na důsledky," podotkl.

Michal by si ale podle svých slov přál něco jiného. "Já bych si ovšem pro své děti a vnoučata přál mír a pohodu. Ne válku, ke které nikdy nebylo díky této šílené ideologii tak blízko, jako je teď. Je mi z toho smutno," dodal.

Následně v komentáři dodal, že Němci mu vyvraždili skoro celou rodinu, Rusové ho díky českým kolaborantům připravili o práci a "pravdoláskaři" mu zničili spolu s českou justicí firmu. "Nikdo se mi doposud neomluvil za nic. Přesto v sobě nemám zlobu a nenávist, jako někteří, kterým se nic nestalo a přesto nenávidí až za hrob a jsou schopni kvůli tomu i rozpoutat válku. Nezapomínám, ale umím odpouštět," podotkl.

"Smutno je mi z toho, že se neumíme poučit a neustále si volíme své ikony, které mají morální kredit na bodu mrazu a za které jsme schopni ze státního rozpočtu utratit stamiliony bez ohledu na chudobu našich potřebných. (důchodců, dětí a pod). V tomto směru si všichni platíme cesty našich "nádvladních" za vyznamenáváním vrahů, platíme lavičky koupené v Bauhausu, ale na děti sbíráme víčka. Jak to ten národ ještě dlouho vydrží? Proto je naprostý stop ve volbě ČSSD, ODS, TOP 09 a pod. Sobotka, Chovanec, Fiala, Kalousek, Němcová a pod pro tento národ nejsou přínosem, ale destrukcí," domnívá se manžel Vondráčkové.

Témata:  Helena Vondráčková Donald Trump Češi

Aktuálně se děje

3. května 2024 15:35

Šojgu: Letos ruská armáda dobyla na Ukrajině území o rozloze 547 kilometrů čtverečních

Podle ruského ministra obrany Sergeje Šojgua letos ruská armáda dobyla na Ukrajině území o rozloze 547 kilometrů čtverečních. Tvrdí také, že ukrajinské jednotky ustupují po celé délce fronty. Tato prohlášení ale nelze ověřit.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy