Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladý řidič mercedesu demoloval zaparkovaná auta

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Mladý řidič mercedesu naboural v neděli brzy ráno při šílené jízdě ve Vestci u Prahy tři zaparkovaná auta. Jedno zcela zdemoloval, zrušil i své, ze kterého ho museli vyprostit hasiči.

Nehoda se stala kolem páté hodiny v poklidné postranní ulici U Strouhy.

V jednosměrce mezi řadovými domy se podle místních nejdříve rozléhal opilecký křik. Následovalo tůrování motoru, kvílení pneumatik. A obrovská rána.

Mercedes nejprve narazil do octavie zaparkované u chodníku. Tlačil ji třicet metrů, přičemž škodovku otočil o sto osmdesát stupňů a zdemolovanou ji poslal do přístřešku na popelnice.

Ani to silný černý vůz nezastavilo. Stačil ještě nabrat toyotu u protějšího chodníku a postrčit ji do před ní stojícího fiata.

Mladíka museli z velmi poškozeného mercedesu vyprostit hasiči. Podle svědků klidně seděl za volantem a čekal, až se dostane ven. Své počínání údajně nechtěl komentovat a odmítavě se prý postavil i k dechové zkoušce na alkohol.

Stále klidného a až stoicky působícího řidiče převezli přivolaní záchranáři do nemocnice spíše z preventivních důvodů.

Okolnosti a motiv poněkud šílené jízdy prověřují dopravní policisté.

Témata:  krimi

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy