Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena v noci ležela na kolejích, ve velké rychlosti ji smetl vlak

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Kolín - Nákladní vlak přejel v úterý v noci v Nové Vsi u Kolína asi čtyřicetiletou ženu, která pravděpodobně ležela na kolejích. Neměla šanci přežít, policisté vyšetřují, zda to byla sebevražda, nebo nešťastná náhoda.

Tragická nehoda se stala před půlnocí na hlavním železničním koridoru z Prahy na Moravu v areálu zastávky osobních vlaků.

Nákladní souprava tudy projížděla povolenou 120 kilometrovou rychlostí. Strojvedoucí zaregistroval lehký náraz, ale netušil, o co šlo. Vlak s poštovními vagóny dokázal ubrzdit zhruba za půl kilometru a kolizi nahlásil.

Přivolaní policisté a hasiči zjistili, že na kolejích není sražená zvěř, ale člověk. Zranění ženy byla devastující, záchranáři už jí nemohli pomoci.

Nešťastnice údajně na kolejích ležela. Zda chtěla spáchat sebevraždu, nebo upadla například pod vlivem alkoholu, zjišťují kriminalisté.

Noční provoz na hlavním železničním koridoru byl v místě nehody na více než dvě hodiny přerušen.

Témata:  nehody vlaků vlaky

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy