Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dva útočníci zranili ostrahu v zábavním podniku v JIhlavě

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Jihlava – Jihlavští kriminalisté stíhají kvůli pokusu o těžké ublížení na zdraví a výtržnictví dva muže, kteří na začátku měsíce v zábavním podniku pracovníka ostrahy.

Podle policejní mluvčí Jany Kroutilové hrozí třicetiletému obviněnému muži až desetileté vězení, sedmatřicetiletému trest odnětí svobody až na čtyři roky. Oba útočníci jsou podle ní cizinci.

Policisté přijali oznámení o incidentu v areálu zábavního a obchodního centra v Březinově ulici 1. října před 02:00. Jednoho podezřelého zajistili přímo v podniku návštěvníci. Druhý utekl a byl později zadržen v areálu zábavního centra.

Napadený muž utrpěl mimo jiné řezné poranění. Záchranáři ho převezli na ošetření do jihlavské nemocnice. Opilí muži podezřelí z útoku skončili na záchytce.

Témata:  krimi

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 14:04

Hackeři zaútočili na ČTK. Na webu zveřejnili dvě smyšlené zprávy

Zpravodajský web České noviny, který provozuje tisková agentura ČTK, se v úterý stal terčem hackerského útoku. Na stránkách se objevily smyšlené texty o údajném atentátu na nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho. Případem se zabývají příslušné úřady.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy