Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Horáčka přišlo vítězství Trumpa draho, prohrál pořádný balík

Skladatel a textař Michal Horáček
Skladatel a textař Michal Horáček
Foto: michalhoracek.cz

Praha - Zakladatele sázkařského koncernu Fortuna a čerstvého kandidáta na prezidentské křeslo Michala Horáčka volby v USA nenechaly chladným. Do výhry Hillary Clintové už na začátku tohoto roku investoval rovných sto tisíc korun. Hned stokrát skromnější byl ekonom a europoslanec Petr Mach, který si vsadil na trumf Donalda Trumpa tisíc korun.

S informací přišel web HlídacíPes.org., kterému Horáček poskytl v červnu obsáhlý rozhovor a právě v něm se o netradiční sázce zmínil. "Teď jsem v lednu vsadil všechno, co mi byli ochotni vzít – asi sto tisíc, na to, že vyhraje Hillary Clinton. A každému jsem to doporučil," prohlásil v rozhovoru.

"Prohrál jsem sázku za 100 tisíc. Jiné sázky jsem ale vyhrál," zhodnotil nyní situaci Horáček. "V obou případech to v duchu herní etiky beru stejně: s lehce pobaveným úsměvem," komentoval svoji prohranou sázku pro stejný web Horáček dnes.

Horáček rovněž ocenil politickou kultivovanost v USA a chování neúspěšné kandidátky Hillary Clintové, která se podle něj nevytratila zadním vchodem.

Na svém facebookovém profilu se pak pochlubil výhrou europoslanec Petr Mach. Ten si až v neděli vsadil v kurzu 1:3,4 na vítězství republikána Trumpa. Mach také připomněl svoji úspěšnou sázku na červnový odchod Velké Británie z EU.

"Já s manželkou vsadil na Trumpa a vyhráli jsme. Horáček vsadil na Clintonovou a prohrál. Takže výhra mě těší trojnásob. Těší mě Trumpova výhra. Těší mě naše výhra. A těší mě, že naše výhra jde z kapsy Horáčka," napsal k výhře Mach

Témata:  Michal Horáček Petr Mach prezident USA

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy