Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: U Krause bylo veselo. Falešný Ovčáček dostal publikum do kolen

Do pořadu Show Jana Krause přišel falešný Jiří Ovčáček
Do pořadu Show Jana Krause přišel falešný Jiří Ovčáček
Foto: YouTube

Praha – Do pořadu Show Jana Krause zavítal Jiří Ovčáček. Ovšem ne ten pravý, ale ten z divadelní hry Ovčáček čtveráček, kterého na prknech ztvárňuje herec Marek Příkazký. A na začátek ukázal, jak hradního mluvčího věrně napodobuje, včetně jeho dikce a chování při rozhovorech.

„Dalším hostem je host, kterého nám nařídili – Jiří Ovčáček," uvítal herce Marka Příkazkého, který spolu se svými kolegy momentálně účinkuje ve hře Ovčáček čtveráček, moderátor Jan Kraus. „Když je tady pan Ovčáček, tak jsem si otázky radši připravil, abych se nezeptal blbě," přiznal Kraus. „Já bych se chtěl zeptat, je to taková první věc, která mě zajímá, myslíte si, že pan prezident pije teď alkoholu méně nebo více než kdysi?" začal Kraus.

„To je zajímavá otázka. A vy?" odpověděl mu „Ovčáček". „Já nepiju vůbec alkohol, kvůli tomu také nekandiduju," odpověděl moderátor. „Pije, myslíte, méně nebo více?" pokračoval Kraus. „Já bych neřekl, že pije. Podívejte se, já bych řekl, že pan prezident dodržuje dietní režim," vysvětloval falešný mluvčí. „Čili tuhou stravu nepoužívá," naznal Kraus. „Rozumím, pane Krausi, Prezident samozřejmě tuhou stravu požívá, vy jste se ale ptal na alkohol. Nevím, proč uhýbáte od otázky," pustil se do něj „mluvčí".  „Víte proč, pane Ovčáčku? Bude to tím, že jsem debilní," opáčil Kraus. „To jste řekl vy," opáčil „Ovčáček".

Za smíchu publika pak rozhovor s falešným mluvčím pokračoval, řeč přišla na téma zdravotního stavu pana prezidenta, o soukromém životě hradního mluvčího i o tom, jak mluvčí prezentuje názory prezidenta republiky. Zazněla také jména Jiří Brady a „dalajlámovce" Daniela Hermana.

„Počkejte, je problém mluvit s vámi, kdy takto vypadáte," řekl pak Kraus Příkazkému, který po chvíli vystoupil ze své role Ovčáčka. I proto se moderátor rozhodl, že herce odlíčí a umyje mu hlavu. „Bylo by nemravné, kdybyste jako herec Příkazký skončil podobná Ovčáčkovi," řekl s tím, že mu tu hlavu raději sám umyje. O své kariéře tak herec mluvil s hlavou v lavoru, zatímco mu Kraus sundával jeho masku.

Témata:  Jan Kraus Jiří Ovčáček divadla

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 12:57

GIBS obvinila policisty kvůli únorovému incidentu před barem v Praze

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy