Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vážná nehoda na Třebíčsku: Náklaďák odrazil auto pod další náklaďák

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Třebíč - Velmi vážná nehoda se stala v pondělí kolem 18:30 u obce Zvěrkovice u Moravských Budějovic směrem na Znojmo. Zemřeli při ní dva lidé a další dvě osoby utrpěly zranění.

Nákladní vůz Iveco jel ve směru od Moravských Budějovic na Znojmo a z dosud nezjištěných příčin narazil do zadní části osobního automobilu Fiat, ve kterém cestovali tři mladí muži.

"Řidič osobního auta chtěl odbočit vlevo na obec Zvěrkovice, přičemž dával přednost protijedoucímu nákladnímu automobilu MAN. Při nárazu vozidla Iveco do zadní části osobního auta bylo toto vozidlo odraženo a střetlo se nákladním automobilem MAN," popsal policejní mluvčí David Linhart.

Dva mladí muži z osobního automobilu utrpěli těžká zranění, kterým na místě podlehli. Třetí mladík byl s vážnými zraněními transportován do brněnské nemocnice. V nemocnici skončil se zraněním i dvacetiletý řidič vozu Iveco.

Škoda přesáhla 400 tisíc korun. U obou řidičů nákladních vozidel bylo požití alkoholu vyloučeno dechovou zkouškou.

Témata:  dopravní nehody

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:41

Polák předával informace do Ruska, mohly vést k atentátu na Zelenského

V Polsku došlo ve středu k zadržení občana podezřelého z toho, že ruské tajné službě poskytoval citlivé informace, které by potenciálně mohly vést k atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. O případu informovala polská televize TVN24.

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy