Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Brně zaútočil pes, pokousal ženu a chlapce

Pes, ilustrační fotografie
Pes, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Brno - V Brně-Bystrci stafordširský teriér při útoku na jiného psa pokousal jeho majitelku, na ruce pak i chlapce (13). Případ putuje k přestupkové komisi.

Majitelka (47) pokousaného labradora útok nahlásila na bystrcké služebně v úterý odpoledne. Agresivní pes podle ní vyrazil ze křoví a do labradora se zakousl. Když se ho snažila odtrhnout, pokousal i ji.

"Rozrušená žena proto s labradorem v náruči z místa utekla a zanesla ho k veterináři," uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci se následně dopátrali majitelky (36) stafordširského teriéra a jejího nezletilého syna, který zvíře neuhlídal při venčení. Pes pokousal i jeho, když se také pokusil útok ukončit.

Témata:  krimi psi napadení zvířaty

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy