Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie prověřuje úmrtí partnera matky pohřešované školačky

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ústí nad Labem - Policie prověřuje úmrtí člověka, který souvisí s případem pohřešované školačky z Ústí nad Labem. ČTK to řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podle informací ČTK jde o partnera matky hledané dívky. Policie neupřesnila, jakým způsobem zemřel, podle informací ČTK spáchal sebevraždu. Po hledané dívce policie dál pátrá.

"V současné době se s plzeňskou policií podílíme na prověřování úmrtí osoby, která souvisí s případem pohřešované dvanáctileté Míši Muzikářové. Byla nařízena soudní pitva. Pro tuto chvíli další bližší informace nebudeme sdělovat," řekla ČTK Hyšplerová.

Muž dlouhodobě dojížděl za prací do Plzně. Kriminalisté muže během pátrání po dívce vyslýchali, obdobně jako další lidi z okolí pohřešované. Dítě je i nadále v databázi pohřešovaných.

Michaela Patricie Muzikářová zmizela pravděpodobně 11. ledna, kdy nepřišla do školy. Její matka nahlásila pohřešování tentýž den vpodvečer. Ráno kolem 5:00 odcházela do práce, dívku ale nekontrolovala. Dívčin telefon byl naposledy aktivní 10. ledna večer. Od večerních hodin 11. ledna je školačka vedena v databázi jako Dítě v ohrožení.

Témata:  úmrtí krimi pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová Policie ČR

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:01

Česko přijalo víc uprchlíků z Ukrajiny, než zvládá, myslí si většina Čechů

Podle nedávného průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) si většina lidí myslí, že Česká republika přijala více uprchlíků z Ukrajiny, než je schopna zvládnout. Tento názor sdílí 58 procent respondentů. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy