Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Babišův výbuch a vulgární řvaní? Vznikla kauza ku*vajako

Babiš pro sprostá slova nejde daleko
Babiš pro sprostá slova nejde daleko
Foto: YouTube

Praha - Ministr financí Andrej Babiš o sobě tvrdí, že se na rozdíl od premiéra Bohuslava Sobotky neuchyluje k peprným výrazům. Video, které nyní rezonuje internetem, ale ukazuje pravý opak.

Premiér Bohuslav Sobotka napsal, že šéf hnutí ANO Andrej Babiš "důkladně ojebal český stát". Ministr pro lidská práva Jan Chvojka pro změnu řekl, že Babišovo druhé jméno je "ojeb". Z českých politiků tak v posledních dnech leze jedna vulgarita za druhou.

To se ale Babišovi nelíbí a tvrdí, že by takto politici mluvit neměli. Uvedl dokonce, že on sám se na veřejnosti takto nevyjadřuje. Tomu možná někdo věřil, do chvíle, kdy se na internetu objevily zajímavé záběry.

Video, které se stalo hitem sociálních sítí a serveru YouTube, ukazuje Babiše ve vlaku s telefonem u ucha. Ačkoliv má pouze několik sekund, zachycuje vše, co je potřeba, tedy Babiše a jeho spršku vulgarit, které podle svých on sám nepoužívá.

"Počkejte, nechte mě domluvit, kurva jako!" zní první věta, kterou Babiš vyřkne. "Já jsem neměl mandát, kurva! Neměl jsem mandát!" říká opět Babiš.

Řada lidí jeho slova navázala na kauzu "sorryjako", která vznikla ve chvíli, kdy reportéři České televize zkoumali Babišův nákup dluhopisů. Vzhledem k jeho slovům na videu dali nyní vzniknout kauze "kurvajako".

Témata:  Andrej Babiš Hnutí ANO politici

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 9:38

Zvyšujete jaderné napětí, obvinila Čína alianci AUKUS

Čínský ministr zahraničí Wang Yi obvinil země zapojené do bezpečnostního paktu AUKUS z vyvolávání rozporů a zvyšování rizika šíření jaderných zbraní v oblasti jižního Tichomoří. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy