reklama

V místy odlehčeném vystoupení se označil za soutěživého, náročného, divného a také za "urputné hovado". Slíbil zároveň udělat vše pro to, aby hnutí říjnové sněmovní volby vyhrálo.

"Jsem přesvědčen, že můžeme oslovit všechny občany naší země," prohlásil Babiš, podle něhož je ANO stále "chybou v systému" v porovnání s ostatními stranami. "Není možné, aby nás řídili lidi, co v normálním životě nic nedokázali," uvedl také v opakované narážce na dlouhodobé profesionální politiky.

Pro Babiše je důležité, aby hnutí po volbách dokázalo znovu vstoupit do vlády. "Musíme se spojit, musíme bojovat společně. A já jsem přesvědčen, že to můžeme vybojovat," prohlásil. "Je důležité, aby se neztratila kontinuita, abychom neskončili v opozici a aby se nevrátil ten starý systém," řekl s tím, že udělá všechno proto, aby ANO volby vyhrálo.

Babiš si také postěžoval na to, že dopad jeho politické dráhy je negativní na jeho ostatní aktivity. Prohlásil, že je neustále napadán a čelí mediálním kampaním. On sám i jeho rodina kvůli tomu jsou pod velkým tlakem. "Ale já to vydržím. Jsem urputné hovado," řekl s tím, že má takzvaný horolezecký gen, který znamená urputnost.