Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Volíme Zemana a ANO. A pokud se to někomu nelíbí... Vondráčková a její manžel posílají Čechům vzkaz

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
Foto: Korzo

Praha – Do voleb do Poslanecké sněmovny zbývá ještě pár měsíců a do voleb prezidenta téměř rok, Helena Vondráčková a její manžel Martin Michal už ale mají jasno, komu dají svůj hlas. Své rozhodnutí s předstihem zveřejnili na sociálních sítích.

„Tak aby bylo jasno. Před volbama máme rozhodnuto. Volíme Zemana a ANO. Pokud se toto naše rozhodnutí někomu příčí, může si nás zcela svobodně vymazat z přátel. Ale Sobotka je pro nás skutečně naprosto nepřijatelný. Navíc by to měly být svobodné volby,“ uvedl na svém profilu Michal jménem svým i své ženy.

Vondráčková Zemana podporuje dlouhodobě, už v roce 2013 uvedla, že jej ve volbě prezidenta podpoří. „V druhém kole prezidentských voleb podporuji pana Miloše Zemana. Věřím, že svá předsevzetí bezezbytku naplní a bude důstojným reprezentantem naší země,“ uvedla tehdy. Zařadila se tak po bok Dana Hůlky, Františka Ringo Čecha nebo Jiřiny Bohdalové, kteří Zemanovi také vyjádřili podporu.

Kromě toho Vondráčková také v lednu vystoupila na Pražském hradě na charitativním plese prezidentského páru.

Parlamentní volby se uskuteční na podzim, konkrétně 20. a 21. října. První kolo prezidentské volby je naplánováno na konec ledna nebo začátek února 2018.

Témata:  Helena Vondráčková Martin Michal Miloš Zeman

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy