Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Auto se třemi opilci havarovalo. Policie zjišťuje, kdo vlastně řídil

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Břeclav - Ve Velkých Bílovicích na Břeclavsku dnes havarovalo osobní auto, jehož posádku tvořili tři opilí muži. Dva z nich utrpěli lehčí zranění. Policie nyní musí zjistit, kdo z nich řídil. Případ vyšetřuje pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Nehoda se stala ráno, auto se převrátilo na střechu. "Muž, ročník narození 1991, nadýchal přes 2,4 promile. Uvedl, že byl spolujezdec. Druhý muž, rok narození 1984, nadýchal přes 1,5 promile a také řekl, že neřídil," uvedla jihomoravská policejní mluvčí Štěpánka  Komárová.

"Třetího muže jsme našli doma. Nadýchal přes jedno promile alkoholu. Nyní hledáme svědky a budeme zjišťovat, kdo seděl za volantem. Ten se dopustil trestného činu," dodala.

Ve Velkých Bílovicích dnes začíná akce nazvaná Ze sklepa do sklepa. Lidé mohou chodit po otevřených vinařských sklepech a ochutnávat různá vína.

Témata:  dopravní nehody Jihomoravský kraj řidiči

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy