Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vlak zabil na Mělnicku dvě děti, další osobu srazil u Žatce

Nehody vlaků
Nehody vlaků
Foto: Pixabay

Mlékojedy (Mělnicko)/Měcholupy (Lounsko) - U Mlékojed na Mělnicku srazil dnes odpoledne vlak dvě děti, na místě zemřely. Podle informací ČTK jim bylo asi 15 let. U Měcholup nedaleko Žatce se dnes večer také srazil vlak s člověkem. Osoba na místě zemřela.

Na regionální trati mezi Neratovicemi a Všetaty je minimálně do 19:00 zastaven provoz. Příčinu neštěstí vyšetřují policisté.

Podle policejního mluvčího Zdeňka Chalupy nebude policie zatím sdělovat další informace. "Došlo k úmrtí dvou mladistvých osob, které utrpěly zranění neslučitelná se životem," řekl ČTK. Neštěstí se podle něj stalo na železničním přejezdu.

U Měcholup nedaleko Žatce se dnes večer srazil vlak s člověkem. Osoba na místě zemřela. ČTK to řekla policejní mluvčí Šárka Poláčková. Vyšetřování nehody omezí regionální dopravu zhruba na dvě hodiny.

Událost se stala krátce před 19:00. "Policie na místě vyšetřuje další okolnosti a příčiny nehod," uvedla mluvčí. "Totožnost osoby ještě není potvrzena," dodala.

Témata:  nehody vlaků vlaková neštěstí vlaky

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy