Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Velká nehoda u Pasohlávek: Zraněno bylo 10 lidí včetně čtyř dětí

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Pasohlávky (Brněnsko) - Na silnici číslo 52 v úseku vedoucím po hrázi Novomlýnských nádrží došlo dnes odpoledne k vážné dopravní nehodě. Zranění utrpělo deset lidí včetně čtyř dětí, stav jedné ženy je vážný.

Nehoda se stala před 13:00. Hlavní silniční tah Brno-Vídeň byl kvůli zásahu hasičů a zdravotníků uzavřený. Ve 14:15 se podařilo silnici otevřít alespoň v jednom pruhu.

Šlo o čelní srážku dodávky a dvou osobních aut. Podle prvních zpráv od policistů bylo zraněných pět, podle hasičů osm. "Na místě se v době příjezdu první jednotky nacházely zraněné čtyři dospělé osoby a čtyři zraněné děti," uvedl Filip Venclovský z Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje.

Záchranka nakonec ošetřila deset lidí, někteří měli jen oděrky či pohmožděniny. Šlo o Čechy i cizince, děti byly ve školním věku.

Témata:  dopravní nehody Jihomoravský kraj EuroZprávy.cz

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy