Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pošetilý stařec, má zvrácený mozek. Už není prezidentem národa, udeřil na Zemana Dan Přibáň

Miloš Zeman, prezident České repubilky
Miloš Zeman, prezident České repubilky
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Lidice/Praha – Prezident Miloš Zeman v sobotu navštívil Lidice, které si připomínaly 70 let od poválečného založení nové obce. Při té příležitosti mluvil o tom, že teroristické útoky v Evropě jsou dílem naší zbabělosti, která je vydávána za multikulturní toleranci. Jeho slova pořádně naštvala Novinář, režisér a cestovatel Dan Přibáň, který je znám tím, že projel velkou část světa trabantem.

Zeman upozornil na to, že řadu strůjců evropských útoků měly tajné služby v hledáčku, a nic neudělaly. „To je právě ta zbabělost maskovaná jako multikulturní tolerance," uvedl.

„Jsme zbabělci proto, že často otevíráme náruč islámským radikálům, často mluvíme o toleranci vůči nim, často mluvíme o přizpůsobení se jejich kultuře, byť je tato kultura neslučitelná s evropskou kulturou," prohlásil.

Jeho slova Přibáně velmi pobouřila. „Řekl jsem si, že už se k pošetilému starci nebudu vyjadřovat, ale prohlásit jako prezident v den oslavy jednoho z největších hrdinských činů Čechů za celá staletí, že jsme zbabělci, to může opravdu jen zvrácený mozek...“ nešeřil Zemana cestovatel.

U toho ale neskončil. „Je mi ho vlastně líto, protože nemá kolem sebe nikoho, kdo by mu byl dobrým rádcem, kdo by mu pomohl se zamyslet. Lidé kolem Zemana nevytvořili to, čím se stal, ale udržují jej v mátožné bublině," kritizuje také prezidentovy spolupracovníky. 

„A Zeman sám? Ten už dávno přestal být prezidentem národa, stal se hvězdou obskurního divadla, už dávno nehovoří ke všem (a proto jsem se k němu už nechtěl vyjadřovat), mluví jen ke svým, aby se koupal v jejich přízni jako ve vaně jedovatého omamného bahna,“ dodal na svém facebookovém profilu Přibáň.

Témata:  Miloš Zeman terorismus Lidice Dan Přibáň

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 20:49

Bělorusko tvrdí, že úspěšně zabránilo pokusu o dronové útoky z Litvy

Šéf Běloruského výboru pro státní bezpečnost (KGB) Ivan Tertel tvrdí, že jeho země úspěšně zabránila pokusu o dronové útoky z Litvy směřující na hlavní město Minsk a jeho okolí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy