Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Stanovisko firmy LARIS TRADING COMPANY

Kuřecí maso, ilustrační fotografie
Kuřecí maso, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. odmítá nepravdivé tvrzení zveřejněné v článku Veterináři stahují z trhu 30 tun brazilského kuřecího se salmonelou, kde bylo nepravdivě uvedeno, že od firmy LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o další subjekty nakupovaly maso, které obsahovalo salmonelu. Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. neprodala ani neprodává maso se salmonelou.

Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. je vlastníkem mrazírenského areálu v Kladně, kde provozuje pouze logistické a skladové služby dle smluvních vztahů se svými zákazníky. Firma LARIS TRADING COMPANY spol. s r.o. je pod stálým dozorem příslušné státní veterinární správy, jež zásilky smluvních ukladatelů do oběhu uvolňuje.

Firma LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o se cítí tímto nepravdivým tvrzením hrubě poškozena. Uveřejnění tohoto nepravdivého tvrzení považuje firma LARIS TRADING COMPANY spol.s r.o za závažný zásah do dobré pověsti a poškození jejího dobrého jména, kterému se firma bude bránit.

 

Témata:  firmy salmonelóza maso kuřecí maso

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy