Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ivana Trumpová je v Praze, poobědvala s Gottem a fyzioterapeutem Kolářem

Praha
Praha
Foto: Pixabay

Praha - Exmanželka amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivana dnes ve francouzské restauraci v pražském Obecním domě poobědvala se zpěvákem Karlem Gottem a fyzioterapeutem Pavlem Kolářem.

Všichni tři ve středu společně se sportovním manažerem Miroslavem Černoškem převezmou ocenění Ambasador České republiky, které uděluje Společnost CZECH TOP 100. Titul Ambasador České republiky uděluje organizace poprvé. Ocenění věnuje osobnostem, které se svými profesními úspěchy zasloužily o věhlas země.

Na dnešní oběd přijela Trumpová v doprovodu osobních strážců černým vozem Rolls-Royce s modrým interiérem. Oblékla si květované šaty v délce nad kolena s volány a výrazným bílým páskem. Doplnila je malou tmavě modrou kabelkou a nepřehlédnutelnými třpytivými náušnicemi ve tvaru květin.

Ve společnosti Gotta, Koláře a hostitelů strávila Trumpová necelé dvě hodiny. Bylo patrně, že je v dobré náladě, s novináři ale nemluvila.

Trumpová po zvolení svého exmanžela prezidentem projevila zájem o místo velvyslankyně USA v Praze. Český prezident Miloš Zeman její zájem podpořil. Média nicméně informovala o tom, že místo šéfa americké ambasády by mohl obsadit podnikatel a člen republikánské strany Steve King.

Témata:  Ivana Trumpová Karel Gott Praha

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy