Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

U Zašové na Vsetínsku se srazila dvě auta, zaklíněná spolujezdkyně zemřela

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Vsetín - U Zašové na Vsetínsku se dnes odpoledne srazila dvě auta. Zranění utrpěli tři lidé, jedna žena po převozu do nemocnice zemřela.

"Hasiči po příjezdu zjistili, že došlo k nehodě dvou osobních vozidel značky Ford. Spolujezdkyně z červeného vozu byla už v péči zdravotníků a později ji transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranné služby. Řidič červeného vozu vyvázl z kolize s drobnými zraněními. Dvě osoby v černém autě byly zaklíněny ve vozidle," uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Hasiči je vyprostili pomocí hydraulického zařízení. "Spolujezdkyně byla z vozu vytažena na páteřní desce, na které byla odvezena sanitkou do nemocnice," uvedl Žemlička. Řidička vozu opustila vozidlo po uvolnění dveří sama.

"Když si jeli hasiči vyzvednout páteřní desku do nemocnice, dozvěděli se, že spolujezdkyně z černého vozu Ford podlehla svým zraněním," řekl Žemlička.

Silnice byla z obou stran uzavřená v době, kdy přistával vrtulník. Okolnosti nehody policie zjišťuje.

Témata:  dopravní nehody úmrtí EuroZprávy.cz

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy