Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

ODS chce o prázdninách nechat občany odpočinout od politiky, připravila pro ně hru

26. kongres ODS
26. kongres ODS
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - ODS bude o prázdninách s občany hledat zajímavá místa v Česku v rámci projektu "Sedm divů Česka" a chystá také projekce v kinech.

Občanští demokraté chtějí o prázdninách nechat voliče odpočinout od politiky. "Spouštíme v rámci prázdninové kampaně hru, kterou jsme iniciovali spolu s lídry ODS v jednotlivých krajích," uvedl předseda strany Petr Fiala.

Strana na sociálních sítích vyzve lidi, aby posílali návrhy zajímavých míst ve svých krajích, aby se s nimi mohli seznámit obyvatelé ostatních regionů.

Kromě toho chystá ODS také promítání v kinech. "Kde se budou moci lidé pobavit, podívat na film a pohovořit se s krajskými lídry a dalšími členy kandidátek, více politiky si necháme do horké části kampaně po prázdninách," konstatoval Fiala.

ODS v předchozí části kampaně kriticky hodnotila výkon vlády premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD). Kromě nabídek z vlastního programu na billboardech kritizovala i prezidenta Miloše Zemana a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše nabídkou alternativy k jejich "chaosu, cirkusu a ostudě".

Témata:  ODS Petr Fiala

Aktuálně se děje

6. května 2024 18:12

Egyptské úřady: Hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený

Egyptské úřady oznámily, že hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený pro humanitární pomoc a pro průchody civilistů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Ilustrační fotografie.

Vykolejené vozy chce ČD odklidit ve čtvrtek. Vlaky u Klínce nepojedou

České dráhy začnou ve čtvrtek ráno s odstraňováním dvou vozů, které vykolejily minulý týden u středočeského Klínce, informoval dopravce. Vozy budou nakolejeny s pomocí jeřábu a v rámci možností transportovány z místa po kolejích. Na trati mezi Čisovicemi a Měchenicemi tak bude muset být přerušen provoz, zajištěna bude náhradní autobusová doprava.