Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řidič BMW nezvládl řízení. v Přerově poničil dvě auta, keře a dva domy

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Přerov - Řidič (25), který se Přerovem vracel v noci na neděli z nedalekých pivních slavností, cestou poničil dvě osobní auta, dva rodinné domy a několik okrasných stromů. Zastavil ho až náraz do okapového svodu jednoho z domů.

Muž se odmítl podrobit dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Policisté škodu předběžně vyčíslili na 418.000 korun. Nikdo nebyl zraněn.

Nehoda se stala před 02:00 v přerovské Hlavní ulici, kudy se řidič BMW vracel z pivních slavností z Beňova. "Při průjezdu ostré pravotočivé zatáčky u bývalého hostince nezvládl řízení a přejel do protisměru a poté vlevo mimo komunikaci. Rozjeté vozidlo narazilo do popelnice a poté do zaparkovaného osobního automobilu Opel Corsa," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Vlivem nárazu byl vůz Opel otočen o 180 stupňů, při tom polámal pět okrasných stromků, auto bylo poté odhozeno na rodinný dům. Řidič BMW přesto pokračoval dál, porazil podle policie dopravní značku a narazil do zaparkovaného auta Škoda Rapid.

"Následně BMW přední částí narazilo do okapového svodu rodinného domu a zastavilo se," doplnil Kořínek.

Témata:  dopravní nehody Přerov EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy