Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladík vypadl z okna pražského hotelu, na místě zemřel

Policie ČR
Policie ČR
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Z okna hotelu na Fügnerově náměstí v Praze dnes vypadl cizinec, na místě zemřel. Podle policie se patrně nejednalo o zločin, víc prozradí až soudní pitva. K neštěstí došlo také ve Velkých Přílepech u Prahy.

Mladík (18) i přes pokusy o resuscitaci zemřel na místě. "Policisté předběžně vyloučili cizí zavinění," uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Bližší informace o příčině pádu zatím nejsou známy.

Kriminalisté vyšetřují úmrtí staršího manželského páru ve Velkých Přílepech u Prahy. K případu policisté vyjížděli v sobotu před 19:00.

81letá žena a o pět let mladší muž se podle kriminalistů zřejmě rozhodli pro dobrovolný odchod ze života. "Cizí zavinění nebylo zjištěno, byla nařízena soudní pitva," dodala policejní mluvčí Michaela Nováková bez dalších podrobností.

Témata:  Praha sebevražda úmrtí Policie ČR

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy