Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Cizinky oloupily ženu, která měla mít poměrem s manželem jedné z nich

Ženy
Ženy
Foto: Pixmac

Praha - Trojice rozlícených cizinek se v Praze vypravila za krajankou, která údajně udržovala poměr s manželem jedné z nich. Ženám teď hrozí až 12 let za mřížemi. V průběhu vyšetřování totiž vyšlo najevo, že se dopustily i loupeže. Pražský městský soud kauzu projedná příští měsíc.

Incident se stal loni 25. března v Běhounkově ulici, kde údajná nevěrnice bydlela. Podváděná manželka dorazila na místo uprostřed noci společně se svou sestrou a matkou a oběť vylákaly ke vchodovým dveřím domu. Trojice se nejprve dožadovala vstupu do bytu ženy, protože věřila, že se tam skrývá nevěrný manžel. Když to žena odmítla s tím, že v bytě spí její syn, vypukla hádka. Útočnice se natlačily do chodby domu a zablokovaly oboje dveře, takže napadená neměla možnost odejít.

Rozlícené cizinky potom podle obžaloby ženu bily botami, tloukly jí hlavou o zeď a kopaly ji i do intimních partií.

Poté zmlácené ženě vzaly klíče od bytu i vozu s tím, že si od nich pořídí duplikáty. Zároveň na ní neustále vynucovaly přiznání k nevěře. "Svlékly jí kalhoty od pyžama, nutily ji, aby si klekla na zem a omluvila se za to, že měla milostný poměr s manželem obviněné, což poškozená po předchozím bití a nátlaku nakonec učinila. Přitom ji natáčely na mobilní telefon," popsal státní zástupce.

Jedna z útočnic pak údajně strhla ženě z ruky prsten a ponechala si ho, z kapes bundy jí pachatelky také sebraly dva mobilní telefony. Manželka následně vyndala z kabelky nůžky a vyhrožovala sokyni, že jí ostříhá vlasy. Když se spolu přetahovaly, napadená se pořezala na ruce.

Témata:  krimi napadení loupež ženy

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy