Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Případ zmizelé Míši Muzikářové byl odložen. Policisté jsou přesvědčeni, že je mrtvá

Pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová
Pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová
Foto: Policie ČR

Ústí nad Labem - Policie odložila případ Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem, která zmizela 11. ledna, měsíc a půl před svými třináctými narozeninami. Od počátku vyšetřovatelé pracovali s verzemi, že školačka odešla sama, nebo se stala obětí závažného trestného činu.

Kriminalisté se domnívají, že školačka je po smrti. Z podílu na jejím zmizení podezřívali partnera její matky, který na konci ledna spáchal sebevraždu. V případu byl jediným podezřelým.

Kriminalisté jsou přesvědčeni, že tělo dívky je ukryto na trase z Ústí nad Labem do Plzně, kde partner dívčiny matky pracoval. "Spáchal sebevraždu a nám se do té doby nepodařilo nashromáždit dostatek důkazů, abychom ho obvinili," uvedl kriminalista Martin Charvát.

Po mužově sebevraždě policie našla v jeho autě školní potřeby s dívčinou DNA. "Při první prohlídce tam nebyly," řekl Charvát. Podezření policie zesílilo, když muž neuměl vysvětlit rozpory ve svých výpovědích.

Dívka stále zůstává v databázi pohřešovaných v kategorii Dítě v ohrožení. Na základě nových podnětů od veřejnosti policie pokračuje v pátrání.

Témata:  pohřešované osoby Ústí nad Labem krimi

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy