Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Češi jsou bráni jako občané druhé kategorie, zuří Ringo Čech

František Ringo Čech
František Ringo Čech
Foto: Reprofoto YouTube

Praha - Přítel prezidenta Miloše Zemana František Ringo Čech vystoupil v dalším z předvolebních videí Strany práv občanů (SPO). Tentokrát se vyjádřil k problematice dvojího standardu potravin v Evropské unii (EU), ale také k obranné politice Unie v souvislosti s migrační krizí.

V jednom z nejnovějších videospotů volebního "superlídra" Strany práv občanů Františka Ringo Čecha se ho moderátor dotazuje, co si myslí o tom, že jsme přes dvacet let "odpadkovým košem" v rámci dvojí kvality potravin v EU. 

Dvojí kvality nejen potravin, ale například i zubní pasty, si prý Čech všiml už před patnácti lety. Domnívá se, že výrobky, které putují na východ Evropy, mají mizernější ingredience a stává se také to, že některé zcela chybí. Tato problematika tady prý je "už od Havla". 

"Jediný Miloš na to útočí, jediný Miloš," myslí si. Dodává, že jde o ukázku toho, co si o nás západní Evropané myslí. "Jsme občani druhýho řádu. Je to pro Čechy, pro Poláky, pro Maďary, tak tam nedáme to, co tam patří. Uděláme to levný a prodáme to dráž," nastiňuje Ringo Čech. Je prý ostuda, že mnoho Čechů jezdí za potravinami raději do Rakouska nebo Německa, kde jsou potraviny levnější a navíc i kvalitnější. 

V dalším videospotu na facebooku strany se volební lídr SPO Zemanovců vyjadřuje k Evropské unii a NATO v souvislosti s migrační krizí.

"Evropská unie na prvním místě nemá jakoukoliv obrannou strategii," myslí si. EU prý nemá ani hranice, respektive je nerespektuje. "Jsou to otevřený vrata celýmu světu, je to průchozí společnost," domnívá se Čech. Organizace prý nemá žádnou moc a vliv, aby se migračnímu toku ubránila. Podle něj navíc vedení EU neusiluje o žádná obranná opatření, bránit se tedy nechce. 

Umělec a malíř František Ringo Čech se stal volebním superlídrem SPO nedávno na žádost prezidenta Miloše Zemana. Subjekt se prezentuje jako ten, který zajistí podporu prezidentovi v Parlamentu. Podle předvolebních průzkumů to však zatím vypadá, že se do sněmovních lavic zástupci "zemanovců" nedostanou. 

Témata:  František Ringo Čech SPO- Zemanovci Miloš Zeman

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 20:49

Bělorusko tvrdí, že úspěšně zabránilo pokusu o dronové útoky z Litvy

Šéf Běloruského výboru pro státní bezpečnost (KGB) Ivan Tertel tvrdí, že jeho země úspěšně zabránila pokusu o dronové útoky z Litvy směřující na hlavní město Minsk a jeho okolí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy