Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Čtvrtníček v klipech pomáhá TOP 09. Teď jde o všechno, tak se na to nevykašlete, žádá Kalousek

Petr Čtvrtníček
Petr Čtvrtníček
Foto: Korzo

Praha - Další dva předvolební spoty zveřejnila TOP 09 Miroslava Kalouska. Prolíná se jimi heslo "Neuhneme". Kromě předsedy strany rozmlouvá bavič a herec Petr Čtvrtníček také s místopředsedkyní Markétou Adamovou Pekarovou.

O víkendu zveřejnila TOP 09 první předvolební klip, na kterém Miroslav Kalousek "neuhne" kulce, kterou na něj vypálí Petr Čtvrtníček. Čtvrtníček chtěl se zbraní otestovat, zda ústřední heslo kampaně topky "Neuhneme" platí. Předsedu strany, která se v průzkumech veřejného mínění pohybuje okolo sedmi procent, tak pomyslně sprovodil ze světa. 

Teď strana Miroslava Kalouska představila další dva volební klipy. Čtvrtníček na nich radí, jak by měla strana zabojovat a získat hlasy voličů. Kalouska poučuje, že voliči nerostou na stromech, ale jsou na zemi a je třeba je zvednout. "A jak tam ležej ty voliči na tej zemi, tak vaši na ně kleknou," promlouvá Čtvrtníček. Kalouskovi se to ale nezdá. 

"A nestačilo by úplně normálně říct: Teď jde o všechno, tak se na to nevykašlete a přijďte k volbám," táže se Kalousek. "A pak z toho uhnete že jo?" kontruje Čtvrtníček. "Neuhneme," končí debatu Kalousek. 

Ve třetím spotu se objevuje místopředsedkyně strany Markéta Adamová Pekarové. Té se Čtvrtníček snaží namluvit, že má plán, jak dostat "ženský od sporáku". Ani Pekarové se ale rady Čtvrtníčka, který hraje roli marketéra, moc nelíbí. "A nestačilo by lidem říct, že vy chlapi, bez nás ženskejch, byste to prostě nedali?" táže se. "Stejně uhnete," pochybuje Čtvrtníček. Podle Pekarové však neuhnou. 

Témata:  Miroslav Kalousek Petr Čtvrtníček TOP 09

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 19:49

Očkování za 50 let zachránilo přes 150 milionů životů, odhadla WHO

Za uplynulé půlstoletí se díky celosvětovému úsilí v oblasti očkování podařilo zachránit alespoň 154 milionů životů, uvedla ve středu Světová zdravotnická organizace (WHO). Experti zmínili, že největší přínos očkování je patrný u malých dětí. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy