Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Fakáč pro Okamuru: Mladý romský zpěvák poslal politikovi "pozdrav" a zdvižený prostředníček + VIDEO

Bendig, Jan
Bendig, Jan
Foto: Korzo

Praha - Výsledek hnutí Svoboda a přímá demokracie ve volbách mnohé překvapil. Strana získala větší podporu, než naznačovaly předvolební průzkumy. Fakt, že tolik Čechů Tomia Okamuru podpořilo, nepotěšil známého zpěváka, který politikovi poslal ostrý vzkaz.

Jan Bendig, který se proslavil díky soutěži SuperStar, poslal ze svého koncertu v Tmaňi u Berouna vzkaz šéfovi jedné z politických stran, které se dostaly do Poslanecké Sněmovny.

„Ahoj, Tomi, já tě zdravím a máme tady pro tebe vzkaz. Pro Tomio Okamuru,“ říká do mikrofonu mladý zpěvák, Pak ukáže na kameru zdvižený prostředníček. Podobné gesto ukáže i celá řada mladých lidí v publiku.

K videu Bendig na sociálních sítích napsal: „K politice se moc nevyjadřuji. Ale tentokrát mi to opravdu nedalo. A to po včerejších výsledcích Voleb. Jsem znechucen, že 'člověk' jako TOMIO OKAMURA získal tolik hlasů.“

Zpěvák romského původu poukazuje především na postoje Okamury a jeho SPD na menšiny. „Jeho názory na menšiny a program…je to ostuda, že má u tolika lidí podporu! Proto jsem mu na svém včerejším vystoupení natočil tento vzkaz! #kolik #fakacu #napocitas,“ dodal hudebník na svém facebookovém profilu. .

Témata:  Jan Bendig Tomio Okamura romové

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 10:38

Trump tvrdí, že by Evropa měla dávat Ukrajině více peněz

Bývalý prezident USA Donald Trump ve čtvrtek vyzval Evropu, aby poskytla Ukrajině více finanční pomoci. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy