Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie na Sokolovsku hledala ženu, našla její tělo

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Chodov/Praha - Policisté a hasiči na Sokolovsku pátrali v sobotu po pohřešované 52leté ženě z Chodova na Sokolovsku. Pozdě v noci ji našli mrtvou. Štastný konec mělo naopak pátrání po seniorce v Praze.

Pohřešovanou ženu naposledy viděl manžel v sobotu kolem poledne ve svém bytě v Chodově.

Do pátrání se zapojilo i osm jednotek hasičů. "Rojnice složená z policistů a hasičů ženu nalezla ve špatně přístupném terénu mezi Vintířovem a Starou Chodovskou. Přivolaný lékař už ženě nemohl pomoct," uvedli krajští hasiči. Sokolovští kriminalisté prověřují okolnosti úmrtí, přesnou příčinu určí nařízená soudní pitva.

Policie našla duševně nemocnou seniorku, která se v sobotu v Praze Hostivaři nevrátila domů z procházky. Sedmdesátiletou ženu našli na základě oznámení od svědků dnes odpoledne na lavičce u hostivařské přehrady. Žena byla zmatená, silně podchlazená a skončila v nemocnici.

Seniorka trpí frontotemporální demencí, což je především problém s krátkodobou pamětí, v kombinaci s Alzheimerovou chorobou.

Témata:  pohřešované osoby Karlovarský kraj život Policie ČR

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy