reklama

V případě zájmu může Drahošův tým využít třeba 12 bigboardů, tedy velkých nasvícených ploch, které má Horáček zaplaceny v okolí dálnic. K dispozici také bude mít internetovou kampaň u společnosti Lagardere včetně prostoru v některých rádiích, výlohy lékárny v centru Prahy, 80 metrů dlouhý reklamní banner v Praze na Strakonické ulici i další venkovní reklamní plochy včetně billboardů nebo LCD reklam třeba v Hradci Králové nebo v Olomouci.

"Všechny plochy zřejmě nebudou přelepeny, protože by se to časově nestihlo. Stačí na ně nalepit nějaký dodatek. Ale to už je v režii týmu pana profesora," poznamenal Horáčkův mluvčí Jiří Táborský.

Horáček zároveň vyzval síť svých asi 3000 podporovatelů, aby pomohli Drahošovi třeba s roznášením letáků nebo s přelepením reklam. Drahošův tým také může využít kontaktní centrum ve Vyšehradské ulici v Praze. Horáček na twitteru uvedl, že věří tomu, že tato pomoc Drahošovi pomůže Zemana porazit.

Hilšer řekl, že Drahošovi už nabídl, že mu rád pomůže. Způsob podpory podle něj záleží na požadavcích Drahošova týmu. Poznamenal, že sám za sebe může napsat třeba svým podporovatelům na sociálních sítích. Podpořit Drahoše je připraven jakýmkoli způsobem, pokud nebude odporovat jeho přesvědčení. Je připraven s ním třeba někam osobně jet nebo se jinak angažovat. "Podporu mu vyjadřuji, protože si myslím, že je důležité, aby v této zemi proběhla změna v prezidentském úřadu. Pan Drahoš ji pro mě reprezentuje," dodal Hilšer.