Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řidič u Prahy naboural do sloupu, spolujezdkyně zemřela

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Nučice (u Prahy) - V Nučicích u Prahy v noci na dnešek narazilo osobní auto do sloupu elektrického vedení. Šestadvacetiletá spolujezdkyně na místě zemřela.

O dva roky mladší řidič skončil v nemocnici se zraněním. Příčinou nehody byla zřejmě vysoká rychlost, řekla ČTK policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Událost se stala před 02:00 v Karlovotýnské ulici. Mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová uvedla, že jeden cestující utrpěl zranění neslučitelná se životem a druhého záchranáři po ošetření převezli na centrální příjem motolské nemocnice s lehčími poraněními.

"Řidič nebyl schopen dechové zkoušky na alkohol, tak jsme požádali o krev," řekla Pučelíková. Zda mohl při nehodě sehrát roli alkohol, podle ní policisté zatím nevědí, půjde zřejmě o otázku několika dní.

Témata:  nehody aut dopravní nehody

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy