Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Smrtelná nehoda na Svitavsku. Osobní auto narazilo do stromu

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Svitavy/Plzeň - Při nárazu osobního auta do stromu u obce Březová nad Svitavou dnes odpoledne zemřel 28letý řidič. Dvěma zraněními skončila dopravní nehoda, která se stala dnes po poledni v Sušické ulici v Plzni.

Nehoda u obce Březová se stala na hlavní silnici ze Svitav na Brno. Policie v místě nehody zavedla kyvadlový provoz. Muž ve felicii jel ve směru od Brna. Zřejmě se při předjíždění dostal mimo vozovku, kde narazil do stromu.

"Ve voze muž cestoval sám. Zemřel na místě nehody," řekl mluvčí svitavské policie Ondřej Zeman. Okolnosti nehody se vyšetřují.

Dvěma zraněními skončila dopravní nehoda v v Plzni. 21letá řidička po nehodě nadýchala 1,12 promile alkoholu v dechu. Při odstraňování nehody asistovali i hasiči, informovala ČTK krajská policejní mluvčí Veronika Hokrová. Ženu i jejího o pět let staršího spolujezdce převezla záchranná služba k ošetření do nemocnice. Muže museli z havarovaného auta vystříhat hasiči.

Témata:  dopravní nehody EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 14:39

V Česku se potvrdily stovky nových případů černého kašle

V Česku během uplynulého týdne přibylo dalších 1494 nových případů černého kašle, uvedl Státní zdravotní ústav (SZÚ) v pondělí. Celkem se od začátku letošního roku potvrdilo téměř 7900 případů onemocnění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy