reklama

„Hnus. Hnus. Hnus. Synonymum pro hnus-zeman. Malé písmeno je v to jménu schválně. Ten člověk si to velké nezaslouží,“ uvedla v souvislosti s vystoupením Miloše Zemana na sjezdu KSČM herečka Ańa Geislerová.

A přidali se i další umělci. Na komentář Geislerové zareagoval i zpěvák vystupující se skupinou Monkey Business, příležitostný herec a porotce Superstar Matěj Ruppert. „Už jenom tím, že se zúčastnil jejich sjezdu, jim leze do zadku a legitimizuje je!" zlobí se hudebník.

„Navíc je opravdu neuvěřitelně bizarní ze komouši maj nejhorší volební zisk celé své existence, přitom to vypadá a Zeman i oni se chovají, div že ty volby nevyhráli! Hanba komunistům, Zemanovi a Babišovi obzvlášť!“ napsal na facebooku Ruppert.

Teď navíc Geislerovou potěšilo i to, že podle soudu Zeman neměl právo odmítnout jmenovat některé profesory. Soud dnes zrušil prezidentovo rozhodnutí nejmenovat fyzika Ivana Ošťádala a uměleckého historika Jiřího Fajta profesorem. Věc prezidentovi vrátil k dalšímu řízení. „Dobře!“ okomentovala zprávu Geislerová.