Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladý motorkář na Brněnsku narazil do stromu, jeho zranění jsou vážná

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Brno - Vážným zraněním motorkáře skončila v noci na dnešek nehoda v obci Loděnice na Brněnsku. Mladý muž na motorce narazil do stromu. Záchranáři jej transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice Bohunice, zjistila ČTK od hasičů a záchranářů. Muž podle informací ČTK neměl helmu.

"Na místo jsme posílali posádku s lékařem. Mladý motorkář byl v bezvědomí, s mnohočetnými poranění jsme jej transportovali na urgentní příjem do Bohunic," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Podle ní záchranáři s příchodem slunečného počasí evidují zvýšený počet nehod se zraněními, ve kterých figurují motorkáři.

"Řada z těchto nehod končí vážnými zraněními," uvedla Bothová. Silnice po zimě podle ní ještě někde nejsou uklizené a řidiči aut si na motorkáře v provozu ještě nezvykli.

Témata:  dopravní nehody nehody motorkářů Jihomoravský kraj Zdravotnická záchranná služba

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 8:21

Česká televize odhalila jména všech deseti účastníků letošní StarDance

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy